“CHUCKY” HALLOWEEN NŐI JELMEZ – S MÉRET

Kölcsönzési ár: 7.000 Ft

Kaució: 10.000 Ft             

Jelmez ismertetője:

Chucky női jelmez tartozékai között szerepel a kantáros ruha, felső, maszk és a paróka is.

A jelmez állapota: ahogy jelmez képének sarkában elhelyezett kis figura arcán is láthatod, a jelmez újszerű állapotú, párszor volt kikölcsönözve.

A jelmez mérete: S méret

Angol megnevezése: Chucky Costume

A jelmez anyaga: 100% POLYESTER

A jelmezt fel tudod próbálni szalonunkban kölcsönzés előtt, így meggyőződhetsz arról, hogy megfelelő lesz számodra.

Minden jelmez tisztításra kerül kölcsönzés előtt, illetve vissza hozatal után is. Neked csak viselned kell, és jól érezni magad benne!

A bérleti díj a jelmez tartozékaiban felsoroltakat tartalmazza.

Gyerekjáték (Child’s Play) című filmek története középpontjába Chucky baba áll, melybe Charles Lee Ray sorozatgyilkos lelke költözött, így a baba könyörtelen gyilkossá változik. A Gyerekjáték című film a horrorfilmek rajongói körében kultusz filmmé vált, és az eredeti filmet további folytatás követte.

Így hát tökéletes választás lehet horror jelmez buliba, halloween buliba ez a női Chucky jelmez, mely teljes átalakulást kínál neked.

Természetesen jelmez kínálatunkban megtalálható a jelmez férfi párja is, így össze tudtok öltözni pároddal.

FIGYELEM! Kérjük, hogy velünk való egyeztetést nélkül ne tisztítsátok ki jelmezeinket. Tapasztalataink szerint vannak olyan jelmezek, melyek kifejezetten engedik a színüket, így különleges figyelmet igényel a tisztításuk. Illetve igyekszünk antiallergén mosó-, és folttisztító szereket használni, hogy ebből senkinek ne legyen kellemetlensége. Minden jelmezünket és ruhazsákunkat tisztítjuk vissza hozatal után. Megértéseteket köszönjük!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„“CHUCKY” HALLOWEEN NŐI JELMEZ – S MÉRET” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…