“KÖNYÖRTELEN” KALÓZ NŐI JELMEZ – XL MÉRET

Kölcsönzési ár: 7.000 Ft

Kaució: 15.000 Ft

Jelmez ismertetője:

Kalóz női jelmez tartalmazza a ruhát.

A jelmez mérete: XL méret

A kalóz jelmezt molett hölgyek számára ajánljuk.

A jelmez anyaga: 100% POLYESTER 100%POLYAMIDE/NYLON (100PL100PA)

A jelmez angol megnevezése: Ruthless Pirate Wench

A jelmezt fel tudod próbálni szalonunkban kölcsönzés előtt, így meggyőződhetsz arról, hogy megfelelő lesz számodra.

Minden jelmez tisztításra kerül kölcsönzés előtt, illetve vissza hozatal után is. Neked csak viselned kell, és jól érezni magad benne!

A bérleti díj a jelmez tartozékaiban felsoroltakat tartalmazza, egyéb ajánlásunkat a „Kapcsolódó termékek” alatt találod.

A kalózkodás évszázadokon keresztül férfi mesterségnek számított. A tengerészek és a hajósok úgy gondolták, hogy balszerencsét hoz a hajóra, ha nő lép a fedélzetére. Viszont az ellenállhatatlan kalandvágy egyes hölgyeket arra késztetett, hogy meghódítsák a tengereket. Már a 3. században is léteztek női kalózok, az első közülük Teuta illír királynő volt, aki még a római hadsereg flottájával is megütközött. Az ő példáját aztán sokan követték, közülük sokan rendkívül tehetséges kalóz vezérekké váltak, és férfiakat megszégyenítő bátorsággal és elszántsággal küzdöttek.

Így nem meglepő, ha mai napig nagyon népszerű a női kalóz karakter megelevenítése farsangi bulikon, halloween jelmezes rendezvényeken, illetve egyéb más jelmezes mulatságon is. Igaz most már a jelmezek a hölgyek nőiességét hangsúlyozzák, míg régen éppen férfi öltözetet viseltek, de ez cseppet sem von le a női kalóz karakter rejtélyességéből.

Készletünkben több, különböző férfi kalóz jelmez is található, így ideális választás, ha párban szeretnétek beöltözni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„“KÖNYÖRTELEN” KALÓZ NŐI JELMEZ – XL MÉRET” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…