“PIKÁNS” PIROSKA NŐI JELMEZ – XS MÉRET

Kölcsönzési ár: 7.000 Ft

Kaució: 10.000 Ft         

Jelmez ismertetője:

Bűbájos Piroska jelmez, mely tartozékai a ruha melyen palást található.

A jelmez mérete: XS méret

A jelmez anyaga: 100% POLYESTER (100PL)

A jelmez angol megnevezése: Racy Red Riding Hood

A jelmezt fel tudod próbálni szalonunkban kölcsönzés előtt, így meggyőződhetsz arról, hogy megfelelő lesz számodra.

Minden jelmez tisztításra kerül kölcsönzés előtt, illetve vissza hozatal után is. Neked csak viselned kell, és jól érezni magad benne!

A bérleti díj a jelmez tartozékaiban felsoroltakat tartalmazza, egyéb ajánlásunkat a „Kapcsolódó termékek” alatt találod.

Piroska és a farkas klasszikus mese, melyet a Grimm testvérek tettek népszerűvé. A legnépszerűbb verziójában a piros sapkás, néhol köpenyes kislánynak, akit Piroskának hívtak, át kell kelnie az erdőn, hogy ennivalót vigyen a nagymamájának. Az erdőben találkozik a farkassal, aki ráveszi, hogy letérjen az útról. A farkas felfalja a nagymamát, felveszi a ruháját, befekszik az ágyába, hogy majd Piroskát is megehesse. Végül a bátor vadász megmenti a nagymamát és Piroskát is.

Tökéletes választás olyan jelmezes rendezvényekre ahol egy mese karaktert kell megformálnod, gyermekeknek szóló előadásokra, illetve farsangi rendezvényekre is kényelmes viselet.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„“PIKÁNS” PIROSKA NŐI JELMEZ – XS MÉRET” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…