OPERAHÁZ FANTOMJA HALLOWEEN FÉRFI JELMEZ – M MÉRET

Kölcsönzési ár: 7.000 Ft

Kaució: 10.000 Ft

Jelmez ismertetője:

Operaház fantomja férfi jelmez tartozékai között szerepel a felső, palást, előke brossal, rózsa, és a maszk.

A jelmez mérete: M méret

A jelmez anyaga: 100% POLYESTER

A jelmez angol megnevezése: Dark Opera Masquerade Costume

Az operaház fantomja jelmezt fel tudod próbálni szalonunkban kölcsönzés előtt, így meggyőződhetsz arról, hogy megfelelő lesz számodra.

Minden jelmez tisztításra kerül kölcsönzés előtt, illetve vissza hozatal után is. Neked csak viselned kell, és jól érezni magad benne!

A bérleti díj a jelmez tartozékaiban felsoroltakat tartalmazza, egyéb ajánlásunkat a „Kapcsolódó termékek” alatt találod.

Az Operaház fantomja Andrew Lloyd Webber nagysikerű musicalje, melyben a fantom az operaház alatt él, mert eltorzult az arca, és emiatt nem mutatkozik emberek között. Christine Daaé csodálatos hangú lány, akit a fantom (Erik) énekelni tanít úgy, hogy a lány soha nem láthatja az arcát. Erik hamarosan bele is szeret a lányba. Erik reménytelen szerelmét és vívódását ismerhetjük meg ezen történeten keresztül.

Halloween jelmezes bulik egyik kiemelkedő alakja lehet a Fantom karaktere, de természetesen más jelmezes rendezvényekre és farsangi bulikba is ajánljuk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„OPERAHÁZ FANTOMJA HALLOWEEN FÉRFI JELMEZ – M MÉRET” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…