KALÓZ NŐI JELMEZ – M MÉRET

Kölcsönzési ár: 6.000 Ft

Kaució: 10.000 Ft             

Jelmez ismertetője:

A jelmez tartozékai között szerepel a felső, nadrág, kardtartó

Női kalóz jelmez mérete: S méret

Angol megnevezése: High Seas Pirate Wench Costume

A jelmez anyaga: 100% POLYESTER

A jelmezt fel tudod próbálni szalonunkban kölcsönzés előtt, így meggyőződhetsz arról, hogy megfelelő lesz számodra.

Minden jelmez tisztításra kerül kölcsönzés előtt, illetve vissza hozatal után is. Neked csak viselned kell, és jól érezni magad benne!

A bérleti díj a jelmez tartozékaiban felsoroltakat tartalmazza.

Természetesen jelmez kínálatunkban megtalálhatod férfi párját is, így ideális választás akkor is ha össze szeretnétek öltözni.

A kalózkodás évszázadokon keresztül férfi mesterségnek számított. A tengerészek és a hajósok úgy gondolták, hogy balszerencsét hoz a hajóra, ha nő lép a fedélzetére. Viszont az ellenállhatatlan kalandvágy egyes hölgyeket arra késztetett, hogy meghódítsák a tengereket. Már a 3. században is léteztek női kalózok, az első közülük Teuta illír királynő volt, aki még a római hadsereg flottájával is megütközött. Az ő példáját aztán sokan követték, közülük páran rendkívül tehetséges kalóz vezérekké váltak, és férfiakat megszégyenítő bátorsággal és elszántsággal küzdöttek.

Így nem meglepő, ha mai napig nagyon népszerű a női kalóz karakter megelevenítése farsangi bulikon, halloween jelmezes rendezvényeken, illetve egyéb más jelmezes mulatságon is. Igaz most már a jelmezek a hölgyek nőiességét hangsúlyozzák, míg régen éppen férfi öltözetet viseltek, de ez cseppet sem von le a női kalóz karakter rejtélyességéből.

FIGYELEM! Kérjük, hogy velünk való egyeztetést nélkül ne tisztítsátok ki jelmezeinket. Tapasztalataink szerint vannak olyan jelmezek, melyek kifejezetten engedik a színüket, így különleges figyelmet igényel a tisztításuk. Illetve igyekszünk antiallergén mosó-, és folttisztító szereket használni, hogy ebből senkinek ne legyen kellemetlensége. Minden jelmezünket és ruhazsákunkat tisztítjuk vissza hozatal után. Megértéseteket köszönjük!

További információk

meret

M