KALÓZ HERCEGNŐ NŐI JELMEZ – XL MÉRET

Kölcsönzési ár: 7.000 Ft

Kaució: 15.000 Ft

A vásárlási ár tájékoztató jellegű a termék jelen pillanatban kizárólag bérelhető szalonunkban!

Vásárlási ár: 31.000 Ft

Jelmez ismertetője:

A jelmez tartozéka a ruha és a fejkendő.

A jelmez mérete: XL méret, molett hölgyek számára ajánljuk a jelmezt.

A jelmez anyaga: 100% POLYESTER

A jelmez angol megnevezése: Mystic Vixen Costume

A jelmezt fel tudod próbálni szalonunkban kölcsönzés előtt, így meggyőződhetsz arról, hogy megfelelő lesz számodra.

A jelmez kitisztításra kerül kölcsönzés előtt, illetve vissza hozatal után is. Neked csak viselned kell, és jól érezni magad benne!

A bérleti díj a jelmez tartozékaiban felsoroltakat tartalmazza, egyéb ajánlásunkat a „Kapcsolódó termékek” alatt találod.

Természetesen jelmez kínálatunkban megtalálható férfi kalóz jelmez is, így össze tudtok öltözni pároddal.

A kalózkodás évszázadokon keresztül férfi mesterségnek számított. A tengerészek és a hajósok úgy gondolták, hogy balszerencsét hoz a hajóra, ha nő lép a fedélzetére. Viszont az ellenállhatatlan kalandvágy egyes hölgyeket arra késztetett, hogy meghódítsák a tengereket. Már a 3. században is léteztek női kalózok, az első közülük Teuta illír királynő volt, aki még a római hadsereg flottájával is megütközött. Az ő példáját aztán sokan követték, közülük sokan rendkívül tehetséges kalóz vezérekké váltak, és férfiakat megszégyenítő bátorsággal és elszántsággal küzdöttek.

Így nem meglepő, ha mai napig nagyon népszerű a női kalóz karakter megelevenítése farsangi bulikon, halloween jelmezes rendezvényeken, illetve egyéb más jelmezes mulatságon is. Igaz most már a jelmezek a hölgyek nőiességét hangsúlyozzák, míg régen éppen férfi öltözetet viseltek, de ez cseppet sem von le a női kalóz karakter rejtélyességéből.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KALÓZ HERCEGNŐ NŐI JELMEZ – XL MÉRET” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…