HALOTT MENYASSZONY HALLOWEEN NŐI JELMEZ – M MÉRET

Kölcsönzési ár: 4.000 Ft

Kaució: 5.000 Ft

A vásárlási ár tájékoztató jellegű a termék jelen pillanatban kizárólag bérelhető szalonunkban!

Vásárlási ár: 9.800 Ft

Jelmez ismertetője:

Halott menyasszony jelmez tartozéka a ruha és a fejdísz.

A jelmez mérete: M méret

A jelmez állapota: ahogy jelmez képének sarkában elhelyezett kis figura arcán is láthatod, a jelmez újszerű állapotú, párszor volt kikölcsönözve.

A jelmez angol megnevezése: Graveyard Bride Costume

A jelmez anyaga: 100% POLYESTER

A jelmezt fel tudod próbálni szalonunkban kölcsönzés előtt, így meggyőződhetsz arról, hogy megfelelő lesz számodra.

Minden jelmez tisztításra kerül kölcsönzés előtt, illetve vissza hozatal után is. Neked csak viselned kell, és jól érezni magad benne!

A bérleti díj a jelmez tartozékaiban felsoroltakat tartalmazza.

Halloween jelmezes bulik egyik legközkedveltebb alakja a boszi, de természetesen más jelmezes rendezvényekre és farsangi bulikba is ajánljuk.

Halloween bulik egyik látványos karaktere a menyasszony a temetőből. Megfelelő sminkkel igazán hitelessé teheted a jelmezt!

A jelmezzel meg tudsz formálni nagyon sok karaktert, lehetsz akár boszorkány, varázslónő, sámán, de akár élőhalott zombi is, a kreativitásodra van bízva!

Boszorkányokkal kapcsolatban mindig is nagyon sok kérdés foglalkoztatta az embereket. A boszorkányok azok közé a misztikus lények közé tartoznak, akik létezésébe vetett hit az egész Világon elterjedt. Ennek bizonyítékául szolgál számtalan babona, legenda, mese, melyek velük kapcsolatosak.

FIGYELEM! Kérjük, hogy velünk való egyeztetést nélkül ne tisztítsátok ki jelmezeinket. Tapasztalataink szerint vannak olyan jelmezek, melyek kifejezetten engedik a színüket, így különleges figyelmet igényel a tisztításuk. Illetve igyekszünk antiallergén mosó-, és folttisztító szereket használni, hogy ebből senkinek ne legyen kellemetlensége. Minden jelmezünket és ruhazsákunkat tisztítjuk visszahozatal után. Megértéseteket köszönjük!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HALOTT MENYASSZONY HALLOWEEN NŐI JELMEZ – M MÉRET” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…