“DRACULA” VÁMPÍR HALLOWEEN FIÚ JELMEZ – M MÉRET

Kölcsönzési ár: 4.000 Ft

Kaució: 5.000 Ft

Jelmez ismertetője:

Vámpír fiú jelmez tartalmazza a mellény, palástot és a zsabót.

A jelmez mérete: M méret

A jelmez állapota: ahogy jelmez képének sarkában elhelyezett kis figura arcán is láthatod, a jelmez újszerű állapotú, párszor volt kikölcsönözve.

A jelmez angol megnevezése: Dracula Boy Costume

A jelmez anyaga: 100% POLYESTER

A drakula vámpír fiú jelmezt fel tudod próbálni szalonunkban kölcsönzés előtt, így meggyőződhetsz arról, hogy megfelelő lesz számodra.

Minden jelmez tisztításra kerül kölcsönzés előtt, illetve vissza hozatal után is. Neked csak viselned kell, és jól érezni magad benne!

A bérleti díj a jelmez ismertetője részben felsoroltakat tartalmazza.

A vámpírok, illetve a hozzájuk kötődő mítoszok már évezredek óta léteznek. A köztudatban a vámpír szó főként egy misztikus, átkozott, sötétben élő, fényt kerülő, emberszerű vérivó lényt takart a közelmúltig. Viszont mára már ez a nézet teljesen átalakult. A vámpírok a modern ábrázolásban gyorsabbak, erősebbek az embereknél, fizikailag jóval tökéletesebbek, nem öregszenek, és ezáltal nem hatnak rájuk az emberi lét tökéletlenségei.

Halloween vagy horror jelmezes bulik egyik közkedvelt karaktere a vámpír karakter, de akár farsangra is kiváló választás lehet.

Gyermek jelmez ajánljuk a jelmezt farsangra, halloween jelmezes buliba, vagy egyéb jelmezes rendezvényre is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„“DRACULA” VÁMPÍR HALLOWEEN FIÚ JELMEZ – M MÉRET” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…