1920-AS ÉVEK STÍLUSÚ NŐI JELMEZ – L MÉRET

Kölcsönzési ár: 5.000 Ft

Kaució: 5.000 Ft             

A vásárlási ár tájékoztató jellegű a termék jelen pillanatban kizárólag bérelhető szalonunkban!

Vásárlási ár: 10.600 Ft

Jelmez ismertetője:

Charleston stílusú, burgundi színű női jelmez tartozékai között szerepel a ruha, és a fejdísz és a 2 db kesztyű.

A jelmez mérete: L méret

A jelmez állapota: ahogy jelmez képének sarkában elhelyezett kis figura arcán is láthatod, a jelmez újszerű állapotú, párszor volt kikölcsönözve.

Angol megnevezése: Flapper Costume

A jelmez anyaga: 100% POLYESTER

A jelmezt fel tudod próbálni szalonunkban kölcsönzés előtt, így meggyőződhetsz arról, hogy megfelelő lesz számodra.

Minden jelmez tisztításra kerül kölcsönzés előtt, illetve vissza hozatal után is. Neked csak viselned kell, és jól érezni magad benne!

A bérleti díj a jelmez tartozékaiban felsoroltakat tartalmazza.

Charleston női jelmez

Öltözködés szempontjából az 1920-as évek forradalminak számítottak. E korszak idolja Coco Chanel, kinek neve összeforrt a nők új, tabukat döntögető, öltözködési és viselkedési stílusának divatba hozásával. Meghatározó szerepet kaptak a hosszú gyöngysorok, kalapok, fejdíszek, a könyékig érő hosszú kesztyű, a hosszú szipka, és a boa. Díszítő elemként gyöngyöket, tollakat, nemes anyagokat használtak. A hangsúlyos szem és szájsmink is elengedhetetlen volt a modern megjelenés érdekében. A korszak nagy táncőrülete a charleston volt. Flapper stílusnak a lázadó fiatal lányok öltözködését és viselkedését hívták.

Természetesen jelmez kínálatunkban megtalálhatod férfi párját is, így ideális választás akkor is ha össze szeretnétek öltözni.

Ajánljuk 20-as évek témájú eseményekre, farsangi, halloween és egyén jelmezes mulatságokra.

FIGYELEM! Kérjük, hogy velünk való egyeztetést nélkül ne tisztítsátok ki jelmezeinket. Tapasztalataink szerint vannak olyan jelmezek, melyek kifejezetten engedik a színüket, így különleges figyelmet igényel a tisztításuk. Illetve igyekszünk antiallergén mosó-, és folttisztító szereket használni, hogy ebből senkinek ne legyen kellemetlensége. Minden jelmezünket és ruhazsákunkat tisztítjuk vissza hozatal után. Megértéseteket köszönjük!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„1920-AS ÉVEK STÍLUSÚ NŐI JELMEZ – L MÉRET” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…